Een oproep voor onderzoek….

Ik vroeg me hardop af of dit gepast was. Een blog gebruiken ter promotie van eigen onderzoek. Aan de andere kant zijn de onderzoeken ook om het vakgebied verder te brengen en zonder onderzoek, zouden de helft van alle blogs ongevuld blijven. Daarom, schaamteloos…..

Fundamenteel onderzoek naar employer branding

Via eb-onderzoek kun je meedoen aan een bescheiden onderzoek over (digital) employer branding. Inmiddels zijn enkele eerste resultaten met betrekking tot dit onderzoek al gepubliceerd en is Hans Hoekstra (bekend van Recruitment Kengetallen) begonnen met het schrijven van een boek over dit onderwerp.

Positionering van iG!

Binnen Intelligence Group is Jasper Oomen aan het afstuderen omtrent de positionering van iG! Geen mooiere doelgroep als de lezers van dit blog om hun mening te geven omtrent onze positionering en onze nieuwe huisstijl. vul dan hier de vragenlijst in en je maakt kans op verschillende mooie prijzen.

Onderzoek naar Recruitment kengetallen

In januari start het nieuwe onderzoek naar Recruitment Kengetallen. Uiteraard is het nog steeds mogelijk om mee te doen aan het oude onderzoek en een rapportje te krijgen, maar misschien toch beter om even te wachten…..

Onderzoek naar Mandy

Wie is Mandy? Wat doet Mandy? Waar is Mandy? Begin januari hier meer over….

Ontvang de nieuwsbrief!
Like onze Arbeidsmarkt.blogo.nl pagina op facebook:
Reageer via Facebook Reageer

Laat een reactie achter

*